<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4627400933130128542\x26blogName\x3dmy+journey\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/\x26vt\x3d7843558655763464025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>













Tuesday, April 22, 2008

terkilan...


assalammualikum..



ermmm.. entry ni.. maya nak menyuarakan ke'terkilan'an maya sbb confirm tak dpt juin membe2 yg nak pegi tgk Marie Digby perform kat One Utama pada 14 May 2008 nnt..

uwaaaa.. sedih nye.. kenapa la tarikh tu yg terpilih?? ish.. geram betul..
maya tak dpt juin sbb hari tersebut adalah hari assesment maya utk final year project..
kira nye mmg sgt penting la..

bukan nye ape.. bukan senang la ratu youtube tu nak dtg Malaysia ni.. tetiba terclash plak schedule ni.. ish.. geram..geram..geram..

"maya!! takper.. mane penting?? masa depan atau hiburan (cewah.. pujuk hati.. huhu)"

pape pun.. sape2 yg berkesempatan dan berminat utk menyaksikan gadis comel dr US ni nyanyi.. di jemput hadir memeriahka suasana di sana nnt..

utk keterangan lanjut sila la baca di sini;

http://www.sharezonia.com/


| 3 Comments



Sunday, April 20, 2008

i'm back!!

assalammualikum...
huh! berjaya jugak maya bukak acct blog ni..
actually dah lama maya nak update blog..
serasanye mcm dah bersawang di tinggalkan begitu lama..
maya pun dah x larat nak dengar intan marah2 lagi.. kata nye;
"nape x update blog?! pemalas tul!" (sambil cekak pinggang)..
hihi.. bukan taknak update.. tapi masa yg x mengizinkan..
lagipun maya lupa password blog ni..
lama jugak terbiar sepi ekk??

ape pn.. buat kawan2 yg masih menghantar comment and bertanye kabar tu.. terima kasih ye..
maya pun rindu gak nak reply2 comments kat blog korang sume..
huhu..

sekarang ni maya mmg bz sgt.. maklumla final year..
sendiri maklum la ye.. sape2 yg penah bergelar pelajar tuh.. :P

tapi alhamdulillah, kesihatan masih di tahap normal..
cume semenjak 2 menjak ni.. hati je tak berapa nak sihat..
tapi tu sume maya tolaktepi dulu..
work come firts!!

insyaAllah lepas ni maya akan rajin2 update blog..
doakan yeee.. huhu