<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4627400933130128542\x26blogName\x3dmy+journey\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/\x26vt\x3d7843558655763464025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>













Wednesday, April 22, 2009

dreams come true



salam..

macam tak percaya jer cd mocca dalam genggaman.. rasa macam mimpi.. hehe salah satu impian yang maya tak sangka bole jadi kenyataan. selama ni macam berangan jer.. tapi finally dapat jugak cd yang maya idam2kan selama ni jadi milik maya.. ermm.. happy tu memang la tak terkata.. tapi terkilan tu pun ada jugak.. actually maya kirim belikan cd ni dekat kazen maya yang pegi bandung last week. maya kirim belikan semua cd-cd mocca. tapi kazen dapat cari satu jer cd dorang, colours.. sedihnya.. ingatkan dapat la collect semua cd dorang.. tapi tak rezeki plak.. kazen maya cakap agak susah nak cari sebab takut dapat yang cetak rompak.. tapi tak per.. maya and kakak maya masih berusaha tuk dapatkan cd-cd yang lain.. kitaorg nak order thru online.. tapi masih nak cari supplier yang betul2 sbb takut plak kene tipu.. lagipun kazen maya dah janji dia nak mintak tolong kawan2 dia yang tinggal kat indonesia tolong carikan sekali.. hehe bestnyer ramai supporter ni.. thanks Kak La!! i owe u :)
cakap pasal grup ni maya memang admire dorang sgt2.. sbb muzik dorang memang best.. walaupun maya dah dengar and dah tentu la hafal lagu2 dorang.. tapi maya still nak kumpul album dorang as koleksi peribadi.. entah bila bole dapat tak tau la.. hopefully dalam masa terdekat nih.. :)

| 4 Comments



Thursday, April 16, 2009

Can't Smile Without You ~ Barry Manilow



You know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel sad when you're sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile without you
You came along just like a song
And brightened my day
Who would have believed that you were part of a dream
Now it all SEMS light years away
And now you know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel sad when you're sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile
Now some people say happiness takes so very long to find
Well, I'm finding it hard leaving your love behind me
And you see I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel glad when you're glad
I feel sad when you're sad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile without you



Monday, April 13, 2009

Classic ~ Audrey Hepburn

Audrey Hepburn - Breakfast at Tiffany



salam..

hello!! selamat berjumpa kemabli.. hehe.. lewat skit update blog.. busy layan movie hollywood lama2.. hehehe.. genre dia tentu la romantic comedy.. memang betul2 swing feeling maya.. hehe.. best..best.. setakat nih maya dah layan cerita Breakfast at Tiffany, Roman Holiday, Sabrina yang dilakonkan oleh Audrey Hepburn semuanyer.. wanita paling cantik dunia.. dan jugak idol remaja-remaja pada zaman kegemilangan beliau.. dan jugak idol maya start maya mencintai fashion.. hihi.. sekarang ni, kakak maya pun dah minat movie lama-lama nih.. hahaha dah berjangkit.. adalah membe nak tengok movie klasik ni sama-sama.. lepas nih, kitaorg nak buat koleksi cerita-cerita klasik plak.. ;) haha.. hobi baru kami.. jangan jeles..
bukan cerita klasik jer maya layan.. lagu pun maya nak dengar lagu oldiest jer sekarang nih.. kat bawah ni ada lirik lagu oldiest yang best.. enjoy!!




You Mean Everything To Me - Neil Sedaka

You are the answer to my lonely prayer
You are an angel from above
I was so lonely till you came to me
With the wonder of your love.
I don't know how I ever lived before
You are my life, my destiny
Oh my darling, I love you so
You mean everything to me
If you should ever, ever go away
There would be lonely tears to cry
The sun above would be never shine again
There would be teardrops in the sky
So hold me close and never let me go
And say our love will always be
Oh, my darling, I love you so
You mean everything to me
So hold me close and never let me go
And say our love will always be
Oh, my darling, I love you so
You mean everything to me