<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4627400933130128542\x26blogName\x3dmy+journey\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/\x26vt\x3d7843558655763464025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>













Monday, December 29, 2008

the latest me :)

assalammualikum..

haihhh..setiap kali nak update blog mesti nak mengeluh.. yelah, lama sgt dah tak update..
serasa mcm nak delete jer blog nih! tapi mcm sayang la plak..
pape pun maya nak update ttg diri maya, kesihatan alhamdulillah excellent! life pun alhamdulillah okey.. lebih happy :) the latest me, insyaALLAH taun depan maya bekerja, kalo takde aral melintang.. haila.. macam kelaka jer, yelah dari status seorang student ke status buruh pulak.. huhumacam mane la rupanye maya nak keje nnt eih?? hihi macam tak saba jer nak melangkah ke alam pekerjaan, macam takut pun ade. tapi, ape2 pun maya doakan semuanyer berjalan lancar, insyaALLAH..
btw, dlm entry nih, maya nak share citer ttg vacation maya baru2 nih ke Perlis.. huhu best nyer, walaupun pinggang rasa mcm nak tercabut dok dlm kete hampir 7 jam.. adoiiii!! tapi gie sane mmg fun :) maya dapat tgk the biggest ladang tebu yang pernah maya tgk seumur hidup nih.. cantik hijau menawan.. selain dari hamparan sawah padi yg terbentang luas... huiihh mmg cantek tak terkata.. hijau ala2 padang bola sepak kat Liverpool.. hehehe.. :p selain tuh maya n family g mkn ikan bakar, g shopping kat wang kelian, kat padang besar.. haihh mmg syurga utk ibunda2 sekalian lah kat sane tuh.. pape pun fun ttp fun!! lepas nih plan nak g sane lagi.. kalo ade rezeki.. insyaALLAH :)

wassalam


| 1 Comments