<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4627400933130128542\x26blogName\x3dmy+journey\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/\x26vt\x3d7843558655763464025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>













Thursday, February 19, 2009

geng: pengembaraan bermula+handbag idaman



assalammualaikum..

horeyyyy!! finally dpt jugak maya cuti panjang.. maya dpt cuti selama 4 hari.. wahh best nyer.. dok umah+dpt g jln2.. rasa macam hidup masa menganggur dulu plak.. suka2 jer nak pegi mane2.. rasanya macam dah lama tak rasa life yg best macam nih.. hihik..

so.. masa cuti ni maya spend masa ngan akak maya tgk muvi kat mid valley last wednesday.. tgk citer geng: pengembaraan bermula.. best+klaka la cite tu.. puas hati tgk.. rasa nak tgk lagi sekali.. tak rugi.. tabik spring la.. dekat pengarah+crew2 dorang.. mmg respect abis.. tak sangka anak malaysia mampu buat citer yang sama taraf dengan filem luar negara.. mmg superb!! tahniah buat semua.. bulan+berbintang2 tuk dorang.. buat sesiapa yg masih ragu2 tuk tgk citer ni.. anda mmg disarankan dan direkeman tgk citer ni.. mmg tak rugi.. ;p

p/s: masa tgh tunggu muvi stat tetiba terjumpa anno ngan membe dia.. nasib baik gurl.. kalo dgn boy.. haaaa.. kantoi.. anno kuar dating.. ngeee :D

lepas tgk muvi.. maya teman intan pegi shopping.. maya just window shopping je.. survey nak beli handbag.. mulanya ingat nak window shopping.. tak sangka plak nak ter-shopping same coz intan dpt free coupon metrojaya rm90 (maya 'rampas' coupon tu dr intan.. hihi tq intan :p), so maya nak manfaatkanlah coupon tuh dgn niat nak beli handbag.. huhu.. tapi nasib baik ade sorang promoter ni ckp kat kitaorg.. better beli hari jumaat ni coz ade sale tuk pemegang kad Metrojaya.. so maya cancel nak beli time tu walaupun dah jumpa handbag yg terbekenan di hati.. saba ye hati.. beli time takde sale mmg rugi sbb harga melampau mahal.. maya dah decide nak gie ari jumaat nnt ngan intan.. dgr citer less sampi 30% wahhh bnyk tu.. bukan senang normal price+new arrivale dpt less tau.. tak saba nak tunggu ari jumaat nih.. huhu.. insyaALLAH handbag idaman akan jadi hak milik kekal.. ngeeeee :D