<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4627400933130128542\x26blogName\x3dmy+journey\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://maya-sizuka.blogspot.com/\x26vt\x3d7843558655763464025', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>













Wednesday, April 22, 2009

dreams come true



salam..

macam tak percaya jer cd mocca dalam genggaman.. rasa macam mimpi.. hehe salah satu impian yang maya tak sangka bole jadi kenyataan. selama ni macam berangan jer.. tapi finally dapat jugak cd yang maya idam2kan selama ni jadi milik maya.. ermm.. happy tu memang la tak terkata.. tapi terkilan tu pun ada jugak.. actually maya kirim belikan cd ni dekat kazen maya yang pegi bandung last week. maya kirim belikan semua cd-cd mocca. tapi kazen dapat cari satu jer cd dorang, colours.. sedihnya.. ingatkan dapat la collect semua cd dorang.. tapi tak rezeki plak.. kazen maya cakap agak susah nak cari sebab takut dapat yang cetak rompak.. tapi tak per.. maya and kakak maya masih berusaha tuk dapatkan cd-cd yang lain.. kitaorg nak order thru online.. tapi masih nak cari supplier yang betul2 sbb takut plak kene tipu.. lagipun kazen maya dah janji dia nak mintak tolong kawan2 dia yang tinggal kat indonesia tolong carikan sekali.. hehe bestnyer ramai supporter ni.. thanks Kak La!! i owe u :)
cakap pasal grup ni maya memang admire dorang sgt2.. sbb muzik dorang memang best.. walaupun maya dah dengar and dah tentu la hafal lagu2 dorang.. tapi maya still nak kumpul album dorang as koleksi peribadi.. entah bila bole dapat tak tau la.. hopefully dalam masa terdekat nih.. :)